DIA INTENS

Avui han passat moltes coses:
Després de conèixer en BOB (teniu més avall la notícia que parla d'això), hem treballat la mesura. Com que és temps de bunyols, ahir vàrem escriure la recepta i dilluns l'hem de fer a classe, ens convenia aprendre a pesar coses a la balança, així que hem repassat el kilo, mig kilo i el quart i hem après a pesar menjar.


Més tard, hem anat al porxo a veure com feien els bunyols i hem duit la nostra palangana als petits de 3anysB per menjar-los junts. Ens ha encantat tornar a veure els nostres fillols, tot i que hem estat una estoneta molt curta (però és que avui hem anat a tope).
Bunyols ensucrats a punt per ser menjats.

Fregint els bunyols.

Miram com tova la massa. Se mou i fa bimbolles!!!

Després del pati hem fet un poc de relaxació amb plomes, com feim molts de dies, i com que estàvem molt alterats hem pintat dibuixos de'n Harry Potter (idea de'n Dario) i hem mirat un troç de la peli. 
Mentrestant, anàvem camviant el nostre llibre de la biblioteca. Recordau que després de llegir-lo heu d'omplir la fitxa, tan si vos ha agradat com si no. 
Al final de tot, correns correns, si és que no hem aturat, hem repartit una autorització per a la sortida de dijous que ve:anam al museu March. Dilluns en parlarem perquè avui no hem tengut temps. 
Teniu fins dimecres per pagar la sortida (4 €) .
RECORDAU QUE DILLUNS HEU DE DUR:FORQUETA, PLAT I PEDAÇ.
Bon cap de setmana!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Vídeo colònies

Aquí teniu el vídeo resum de les Colònies que ens ha montat na Sonia. Mostra que ens ho vàrem passar d'allò més bé.