Demà anirem al Museu Fundació Juan March

Aquests dies ens hem centrat en la primera sortida que farem aquest curs: EL MUSEU JUAN MARCH. Recordau que és DEMÀ DIJOUS, així que hem d'arribar ben puntuals a escola.
Al museu estudiarem el PAISATGE a les obres d'art. A part del museu visitarem la MERCERIA ÀNGELA, així aprendrem què hi venen i també algunes coses de la seva història.
Avui hem acabat el dossier de treball de la sotida i el duis tots a la carpeta per mostrar-lo i explicar-lo a casa. El dossier va amb un plànol de la nostra ciutat, Palma. Al plànol hem situat inicialment dues coses: la nostra escola ( com que coneixem el nom del carrer, tot d'una l'hem trobat, sobretot en Marc) i el Museu, que hem hagut de cercar l'adreça a internet. C/ Sant Miquel, 11. I hem pintat el possible recorregut que farà l'autocar. Més tard ha passat una cosa molt curiosa i es que n'Olivia es pensava que la merceria estava dins el museu i quan li he dit que no, que estava a una altra banda però molt a prop, ha proposat que també la cercassim al mapa i pintassim el recorregut que farem a peu des del Museu a la merceria. I així ho hem fet. En Cristian que avui estava ben atent, m'ha corregit per dir-me que era al revés, que el recorregut que havíem de pintar era de la merceria al Museu perquè aquest és l'ordre en què visitarem els dos llocs.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Vídeo colònies

Aquí teniu el vídeo resum de les Colònies que ens ha montat na Sonia. Mostra que ens ho vàrem passar d'allò més bé.