LA SETMANA CULTURAL I LA FESTA

Aquest cap de setmana tenia moltes ganes d'escriure una nova entrada al BLOC amb aquest nom "LA  SETMANA CULTURAL I LA FESTA".
Aquestes dues darreres setmanes han estat molt emocionants. 

SETMANA CULTURAL: Una setmana plena d'activitats conjuntes entre els alumnes de tota l'escola: alguns de la classe varen fer cotxes propulsats per un globus que després vàrem ensenyar a fer als nostres veïnats, els nins i nines de 2nA, la classe d'en Galileu. Altres, varen fer molins d'aigua que vàrem haver de perfeccionar perquè funcionessin, perquè de tot d'una quan hi tiràvem l'aigua, les culleres fregaven amb el cartró i quedava aturat. I uns altres que triaren fer l'experiment de quin color fa més calor que vàrem observar com uns colors feien augmentar més la temperatura de l'aigua que hi havia dins les botelles. Aquest experiment el tornarem a fer per seguir comprovant el que passa.
Altres dies vàrem fer tallers rotatius d'experiments a l'aula, on vàrem fer el telèfon, la pluja de colors, la massa no newtoniana, el volcà i l'alcohol màgic. En una altra ocasió vàrem fer "experipinta": talles experimentals de plàstica on ens vàrem mesclar amb diferents nins i nines de 1r i 2n. El divendres, el dia gros de la setmana cultural vàrem fer l'exposició d'en Carl Benz a altres cursos que varen venir a visitar-nos i els vàrem mostrar el cotxe elèctric que també es pot propulsar amb un eixugador de cabell. Noltros també vàrem visitar exposicions d'altres aules.

FOTOS SETMANA CULTURAL

Durant tota la setmana varen anar arribant INVENTS  a la classe. Al passadís tenim una exposició preciosa que podeu visitar. La setmana que ve acabarem de fer els lapbooks dels nostres invents, els trobareu penjats al suro del passadís.
Dilluns d'aquesta setmana, vàrem explicar els nostres invents als nostres fillols de 3 anys B.

FOTOS INVENTS

La segona setmana a part de seguir sent emocionant ha estat molt divertida perquè ens hem dedicat sobretot a organitzar la festa dels 100 punts, aprofitant que na Caterina s'acomiada de nosaltres. Aquests dies estic documentant la feina que hem fet per organitzar aquesta festa tan esperada, però mentrestant podeu veure les fotos.

FOTOS ORGANITZACIÓ FESTA

La setmana passada també vàrem tenir una sorpresa especial a la nostra classe i és que en Damià, un practicant de l'escola sap fer un munt de trucs de màgia. No ho sabíem i va aparèixer per la classe, ens va deixar amb la boca oberta.



Vull acabar aquesta entrada, acomiadant a na Caterina que divendres va partir de l'escola. Ara ha d'estudiar de valent per aprovar tots els exàmens que té a la universitat. Ens va regalar un punt de llibre molt original i noltros a ella un llibre aml les nostres dedicatòries i un vídeo. T'enyorarem, Caterina. Esper que hagis après moltes coses amb noltros.





3 comentaris:

  1. Qué lindas fotos! Felicitaciones por unos inventos tan originales! Y muchas gracias Marga y Caterina!
    Carolina.

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies a tots per aquests fantàstics tres mesos on he après tantes coses, se m'han fet molt curts!
    Gràcies també per el preciós llibre de dedicatòries amb les vostres fotografies i el video, vaig haver de fer un esforç molt gran per no plorar!!
    Vos enyoraré moltíssim classe de 3rA,
    Fins aviat!
    Caterina

    ResponElimina
  3. Quina passada!!!! No m.extranya la il.lusió i les ganes de venir a escola que té n.olivia de bon dematí...
    Enhorabona per la feinada
    Bel

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Vídeo colònies

Aquí teniu el vídeo resum de les Colònies que ens ha montat na Sonia. Mostra que ens ho vàrem passar d'allò més bé.