INVENTAM NOUS INVENTS

Fa uns dies vaig descobrir una pàgina web que em va connectar amb el nostre tema del centre ELS INVENTS. Resulta que a un dissenyador britànic anomenat Dominic Wilcox se li va ocórrer posar en marxa un projecte anomenat INVENTORS!, amb el qual donava l'oportunitat a 450 nins i nines de dissenyar els seus propis invents. Mentre llegia l'article vaig pensar: "Segur que als mag@s de la classe els hi encantarà inventar-se coses noves. I així ha estat. Hem llegit tots junts la notícia.
Aquesta és la pàgina web d'on l'he tret:
web notícia
Aquests dies hem estat parlant que les coses s'inventen perquè sorgeix una necessitat o per fer-nos la vida més cómoda. Així que hem començat a dissenyar els nostres invents a partir d'alguna necessitat que tenim. Tots duen la feina feta a casa. Alguns tot d'una han tengut la idea del què inventar, a d'altres els hi ha costat més. Hem de seguir treballant damunt això aquesta setmana, a veure si tenim alguna cosa enllestida per a la setmana cultural. Podríem exposar els invents i explicar-los a la resta. Ens ajudau, famílies? 

Aquí teniu també l'enllaç a la pàgina del projecte INVENTORS!
Pegau-li una ullada, ja veureu com vos agrada.

5 comentaris:

  1. Quina passada!! Em fa molta il·lusió veure quins invents anau creant! Segur que són molt divertits!!!

    ResponElimina
  2. Me parece una actividad estupenda para desarrollar la imaginación y la inventiva a veces olvidada. A ver que se les ocurre!!!

    ResponElimina
  3. segur que els invents serán xulos, ja en se alguns

    ARNAU

    ResponElimina
  4. Estoy súper contenta con el inventó!! una máquina para limpiar el mar de plásticos y desperdicios. Me parece una cosa súper necesaria al ver como están nuestras playas, ojala ya existiera... Marga me encanta que les des a nuestros hijos la posibilidad de pensar como mejorar el mundo que nos rodea.

    ResponElimina
  5. PARES I MARES, vos convid a que visiteu la nostra exposició d'invents al passadís. És fantàstica.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Vídeo colònies

Aquí teniu el vídeo resum de les Colònies que ens ha montat na Sonia. Mostra que ens ho vàrem passar d'allò més bé.