Fins aviat 3r A!


Nins, nines, pares i mares... 

Aquí s'acaba la meva etapa a la classe de 3r A. He disfrutat amb tots i cada un dels infants però sobretot he après moltíssim. Ha estat una de les millors experiències que he viscut, ja que he tingut la millor classe, he conegut una manera de treballar meravellosa i he compartit classe amb la millor tutora: na Marga. 

I famílies amb qui he parlat, he tingut alguna conversa i heu confiat en mi per estar amb els vostres fills: moltes gràcies! 

Com ja els hi he dit als nins, vendré per l'escola sempre que pugui. Així que... nins i nines, Marga... ens veim ben aviat! Vos enyoraré moltíssim. Gràcies per deixar-me aprendre disfrutant. Sou genials! 

Per cert, avui na Marga, quan quedaven 10 minuts m'ha dit: Paula, ens deixam alguna cosa sense dir? I jo, molt convençuda, li he dit: Marga, jo crec que no. I ara pensant... na Marga ha recordat que no hem parlat de què hem après aquesta setmana. 

Nines i nins, què heu après? 


La practicant, Paula.


7 comentaris:

  1. Paula, has format part del nostre grup durant un trimestre i trobarem un buit quan tornem de vacances. El teu regal personalitzat per cada un de nosaltres ha estat molt encertat. Crec que tots sempre et durem al cor.
    Gràcies per dedicar-nos al 100% tot el teu temps!

    ResponElimina
  2. Acabo de leer la carta de Paula y me ha encantado. Gracias a las dos por dedicar vuestro tiempo con tanto amor. Felices fiestas y muy buenas vacaciones. Un abrazo, Carolina (la mamá de Ezequiel)

    ResponElimina
  3. Yo e aprendido muchas cosas con Paula soy Silvia

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies Paula per aquesta dedicació durants aquests tres mesos intensius, els nins han gaudit moltíssim amb tu I na Marga també.
    Molta sort I vina a veure'ns sempre que vulguis que ja saps que seràs ben rebuda.
    Moltes gràcies un altre pic.
    Francina

    ResponElimina
  5. quina pena que na Paula que s'hagi anat, ja la trobam a faltar

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo vos trob a faltar molt, Arnau! Sempre que puc mir es blog per veure que anau fent a classe 😊. Esper que estigueu fent molta bonda!! Vos vendré a veure prestet.

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Vídeo colònies

Aquí teniu el vídeo resum de les Colònies que ens ha montat na Sonia. Mostra que ens ho vàrem passar d'allò més bé.