Feim PIZZA

Avui ha estat un dia magnífic perquè ens ho hem passat d'allò més bé. I si no ho creis, mirau les cares de felicitat a les fotos.

Pels qui no ho sabíeu, m'encanta cuinar!!!! Jo sabia que ens ho passaríem bé perquè l'activitat era molt especial, però el que no sabia era que les pizzes sortirien tan bones i que treballaríeu tan bé en equip.
Divendres cada grup va triar els ingredients que volia posar a la seva pizza i avui tots s'han organitzat per cuinar-la. Cada grup tenia els ingredients a l'abast i la recepta amb el seu procediment a la pantalla digital de la classe, només havien de llegir pas a pas el que havien de fer. 
Hem pesat, mesurat líquids, mesclat, amassat, deixat tovar, escrit la recepta, estirat la massa amb l'aprimador, tallat saltxixes, olives i pernil dolç amb ganivet o tisores...hem menjat. Mirau si n'hem fet de coses! Després d'enfornar-la, hem berenat i ens hem quedat ben plens perquè hi havia pizza per un regiment! Com que n'ha sobrat bastant, l'hem oferida als nostres fillols de 3 anys B.
He de donar les gràcies a la mamà de n'Ezequiel que ha vengut una estoneta a ajudar-nos i també a les cuineres de l'escola que ens han deixat emprar el seu forn tot i que avui estaven ben enfeinades fent les truites pel dinar.

Aquesta activitat era l'excusa per començar l'activitat de la maleta viatgera culinària que aquesta setmana la té en Darío. A poc a poc vos anirà arribant a cada un de vosaltres.

Ah, anau pensant la resposta a la següent pregunta que vos faré demà: Què heu après amb l'activitat de la pizza?

Mentrestant a gaudir de les fotos.

Fotos Pizza

4 comentaris:

  1. Jo vaig aprendre que haviem de seguir les passes de la recpeta perque quan mos varem equivocar no sabían que fer.
    Al final la pizza nos va quedar genial.Olivia

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. Olivia, avui n'hem parlat a classe d'això que contes. El vostre grup vàreu haver d'afegir aigua perquè vos havieu oblidat el llevat i per això la massa va quedar més liquida, però al final ho vàrem arreglar i com dius la pizza va quedar ben bona. Aprendre dels errors ens ajuda a créixer com a persones.
      Esper que et milloris.

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Vídeo colònies

Aquí teniu el vídeo resum de les Colònies que ens ha montat na Sonia. Mostra que ens ho vàrem passar d'allò més bé.